FRIENDS GEZOCHT!

Sponsors 2018

Wil jij ook Nacht van de Mode 2018 sponsoren? We kunnen jouw bijdrage goed gebruiken! Stuur dan een mailtje naar info@nachtvandemode.com en word 'friends'. 

Friends Particulier
Al voor 25,- euro word jij Friend van Nacht van de Mode. Je naam wordt dan op deze pagina vermeld en tijdens de Nacht van de Mode wacht je een speciaal ontvangst.

Friends Business
Vanaf 50,- euro kunnen bedrijven Friend Business worden. Het bedrijf krijgt een vermelding op deze pagina met een link naar de eigen website. Van ons ontvang je een digitale button die geplaatst kan worden op de eigen website, met weer een link naar de website van Nacht van de Mode. Tijdens Nacht van de Mode wordt met alle egards ontvangen.

Vanuit Nacht van de Mode ontvang je een factuur met vermelding sponsorbijdrage. Meld je aan via info@nachtvandemode.com

Friends van Nacht van de Mode 2018

Gemeente Arnhem + Made in Arnhem
'Nacht van de Mode heeft precies die uitstraling die past bij de stad Arnhem: bruisend en creatief. De bezoekersaantallen nemen elk jaar toe. En terecht. Want waar anders koop je je kleding rechtstreeks van de ontwerper, in een festivalsfeer met muziek en lekker eten? De Nacht van de Mode is een uniek evenement, Made in Arnhem.'

De Kempenaer Advocaten
'Tijdens de Nacht van de Mode laten ondernemers én bewoners in het modekwartier zien dat mode veel meer is dan kleding. Het is prachtig om te zien hoe al die verschillende culturele, maatschappelijke en sociale initiatieven bij elkaar komen. Samen geven we de Nacht van de Mode kleur en maken we van de nacht een inspirerende werkdag.'

Volkshuisvesting Arnhem
Goldwell Hairproducts